Glød Explorer AS

GLØD ble startet i 2005 og tilbyr, med utgangspunkt i Alta og Finnmark, skreddersydde arktiske turer og ekspedisjoner for enkeltpersoner og grupper. Typiske GLØD opplevelser og aktiviteter er: Skiturer og ekspedisjoner Terrengsykling, turer og kurs Kanoturer Jakten på Nordlyset Fiske og jakt/fangst Geo Caching / 71 grader Nord FL 3000 (hundekjøring) Matkonkurranser Hos oss kan du også leie terrengsykkel, kano, pulker, telt, truger og ski. Halddemarsjen Hvert år arrangerer GLØD Halddemarsjen, en fjellmarsj og motbakkeløp fra Kåfjord utenfor Alta, opp til nordlysobservatoriet på Halddetoppen. Du finner også info om dette på marsjens egen facebookside. Kvalitet GLØD tar mål av seg å levere naturopplevelser av høyeste kvalitet. Turene representerer derfor indrefileten fra vår landsdel og er nøye planlagt for å gi deg som gjest de beste opplevelsene. De som har vært på tur med oss tidligere vet at våre villmarksguider er dyktige og erfarne turledere, utstyret vi benytter er velprøvd og solid, og at vi aldri kompromisser med sikkerhet. Matopplevelser Hos oss er også den kulinariske opplevelsen viktig! Som vår gjest får du oppleve kortreist mat der våre retter er tilberedt av lokale råvarer som vilt, fisk, kongekrabbe og bær. Dette betyr at om du kun er ute etter de laveste prisene eller et firma som ”tar det som det kommer når det kommer” er vi feil team. Skreddersydde program Vi kan også skreddersy hele program, inkludert hotell og transport, samt aktiviteter og opplevelser basert på dine ønsker og drømmer, og vår erfaring. Vinterstid kan det inkludere hundekjøring, snøskutersafari, museum, ishotell eller andre opplevelser. Gjerne i kombinasjon med GLØD produkter som truge eller skiturer og jakten på nordlyset. Vårt mål er at dine opplevelser i Finnmark skal bli best mulige.

Adresse

 • Gate: Vesterhaugveien 1
 • Postnr.: 9513
 • Sted: Alta

Kontakt

 • Telefon: +47 997 94 256
 • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Del med andre

På kartet

Laveste pris

Vi gir prisgaranti om du booker hos oss. Vårt bookingsystem sikrer deg laveste pris hos våre leverandører av aktiviteter og overnatting. Velkommen til en god handel!

Mer informasjon

Bli med på eventyr

 • Northern Lights Husky

  Northern Lights Husky

  Northern Lights Husky er en godkjent Norsk Økoturisme bedrift som driver med hundesledeturer i Alta.

 • Ongajoksetra

  Ongajoksetra

  Ongajoksetra er et kurs/konferanseanlegg som ligger utenfor allfarvei i naturskjønne omgivelser, men...

 • Kvenvikmoen Hotel & Golf

  Kvenvikmoen Hotel & Golf

  Overnatting i trivelige rom, god mat og drikke, kurs og konferanse fasiliteter. Golfbane rett utenfor døren....

 • Holmen Husky

  Holmen Husky

  Bli med oss på et spennende hundesledetur eventyr i vinterlys! Opplev fantastiske natur, fjell og elver på...

Må sees

 • Boazo Sami Siida

  Boazo Sami Siida

  Opplev samisk kultur, mat og tradisjon. Hjertelig velkommen!

 • Alta museum

  Alta museum

  Bergkunsten i Alta er en av syv norske oppføringer på UNESCOs verdensarvliste

 • Ongajoksetra

  Ongajoksetra

  Ongajoksetra er et kurs/konferanseanlegg som ligger utenfor allfarvei i naturskjønne omgivelser, men...

Brukerpanel